From-AMS | VNU exhibitions - From-AMS

VNU exhibitions

Anouk heeft veel ervaring als experiential marketer. Haar kracht ligt bij het feit dat ze trends implementeert in de marketingvraagstukken, hierbij verbindt ze haar creativiteit aan commercie. Ze benadert de commerciële doelstelling vanuit een marketing point of view. Waar ligt de behoefte? Wat is het onderscheidende vermogen? Wat is het DNA van een beursmerk? Kortom, een commercieel sponsormanager die alle facetten (positionering, ontwikkeling concept & werving van partners) van het vak beheerst. Anouk is prettig in de omgang met collega’s en voelt zich betrokken bij haar opdrachtgever.
– Annelies Bodifée Projectmanager Beautybeurzen

Anouk is een enthousiaste en daadkrachtige marketingprofessional. Ze is in staat in korte tijd informatie te analyseren, te structureren en te implementeren in een innovatief beursconcept. Ze creëert kansen en kan dit daadwerkelijk om zetten in commercieel succes.
– Mark Laponder Project Manager Food & Retail

Project: Commerciële Sponsoring en positionering
Rol: Sponsor Manager a.i. (Beauty beurs, Food Week en Second Home International)

Resultaat: Een duidelijke positionering per beurs en een beursconcept dat aansluit bij de behoeften van de doelgroep passend in het tijdspanne.