From-AMS | Over mij - From-AMS
Over mij

In 2007 heb ik, Anouk Janssen, From AMS opgericht. Ik help merken en retailers bij het inzichtelijk maken van de verlangens, de dromen en de behoeften van het publiek, de klant. Om vervolgens deze inzichten te vertalen naar een concrete marketingstrategie en/of een innovatieve experience. Altijd ben ik op zoek naar wat het publiek beweegt en verbindt deze drijfveren aan het merk-DNA. Zo wordt er een natuurlijk filter aangebracht tussen het merk en wat relevant is voor het publiek. Mijn kracht ligt bij het op zoeken van een emotionele verbinding tussen merk en publiek. Naast 20 jaar ervaring in het sales en marketingvak, ben ik eveneens trendanalist. Na mijn TEDX Talk in Roermond in 2014 geef ik naast mijn interim opdrachten, veelvuldig presentaties en workshops in het bedrijfsleven (denk aan Friesland Campina – Kievit, ABN AMRO, UTZ Certified en Starbucks).

Mijn werkwijze is een combinatie tussen strategie en pragmatisme en kenmerkt zich door passie, daadkracht, transparantie, betrokkenheid en integriteit. Ik geloof in de kracht van co-creatie en kijk altijd met een open blik naar de wereld om me heen. Op het snijvlak van creatie en commercie ligt mijn kracht.

Voormalige interim opdrachtgevers zijn o.a.: RTL Nederland, Landal GreenParks, KLM Royal Dutch Airlines, KWF Kankerbestrijding, VNU Exhibitions en Bugaboo.

Koffie? mail: anouk@from-ams.nl